Prijs 29.95 Euro €
Categorie Atlassen en Landkaarten
gepubliceerd datum September 23, 2016
Bekeken 304
Land Netherlands

Aan de hand van honderden kaarten en grafieken maakt de lezer met deze atlas een spectaculaire reis door onze hoofdstad. Tal van onderwerpen passeren de revue, zoals de stad en haar bewoners, bestuur en onderwijs, pontjes en trams, oude en nieuwe geloven, het Leidseplein en de tuindorpen, het Concertgebouw en de dancescene enzovoort. Kortom, de atlas toont de hoofdstad van Nederland in al haar facetten. 


De hoofdstad van Nederland in al haar facetten 
De Bosatlas van Amsterdam staat stil bij de wording van de stad en de bijzonderheden van de verschillende stadsdelen. Het toont ook prachtige historische doorkijkjes, zoals de VOC, de Stelling van Amsterdam en de Amsterdamse School. Bovendien bevat het paginavullende infographics over het museumplein, Artis, het Centraal Station, Oude Kerk en de zuidas. Een complete topografische kaart van Amsterdam en omgeving én informatie over de stadsdelen. Sfeervolle foto’s van onder meer Karel Tomeï maken het geheel af.


Verkrijgbaar via De Rekenwinkel uiteraard, samen met al je andere schoolspullen. Wordt door DPD de volgende dag geleverd!

Naam: De Rekenwinkel


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

 • Landkaart Nederland 90 x 130 cm
  Landkaart Nederland 90 x 130 cm
  Atlassen en Landkaarten - Wierden - 38.99 Euro €

  Bent u zoek naar een decoratieve oude landkaart van Nederland? Dan is Landkaart Nederland 90 x 130 cm iets voor u. De afmetingen van deze landkaart zijn 90 x 130 cm. U kunt vele verschillende landkaarten of fotokaarten online kopen bij Homestylingsho...

 • Antieke landkaart van Noord-Amerika
  Antieke landkaart van Noord-Amerika
  Atlassen en Landkaarten - Sliedrecht - 30.00 Euro €

  Antieke landkaart van noord-amerika gemaakt rond 1850 door th. Dovotenay, het beeldt de verenigde staten op de hoogte van de california gold rush en kort na de annexatie van texas. Terwijl het meeste van de oostelijke verenigde staten goed gedefiniee...

 • 9760] landkaart in lijst Hensbroek - Hugo Suringar €35
  9760] landkaart in lijst Hensbroek - Hugo Suringar €35
  Atlassen en Landkaarten - Sliedrecht - 35.00 Euro €

  9760] landkaart in lijst Hensbroek - Hugo Suringar €35


 •  
  verkoper:


  De Rekenwinkel

  Lokatie: Overijssel, Wierden, Netherlands


  Generated in 0.069829940795898 ms