ID: 8120
Omschrijving
Wetenschap en overlevering in de keuken
Een standaardwerk waarin diep wordt ingegaan op de geschiedenis, de presentatie en alles wat zich afspeelt tijdens de bereiding, koeling, bewaring en bewerking van voedsel. Ruimschoots overgoten met een saus van historische wetenswaardigheden en anekdotes, behandelt het boek alle belangrijke voedselcategorieën. In begrijpelijke taal wordt een wetenschappelijk inzicht gegeven in wonderlijkbaarlijke zaken rondom ons voedsel. Daarnaast hoofdstukken over voedingswaarden, voedseltoevoegingen, smaak en reuk, de principes van de verschillende kookmethoden en de weg die het voedsel in ons lichaam aflegt.
Uitgeverij Bert Bakker / Amsterdam
690 pag.
(verzendkosten koper)
Op zoek naar nog meer boeken over eten en koken ? Kijk ook even bij mijn andere advertenties !
Een standaardwerk waarin diep wordt ingegaan op de geschiedenis, de presentatie en alles wat zich afspeelt tijdens de bereiding, koeling, bewaring en bewerking van voedsel. Ruimschoots overgoten met een saus van historische wetenswaardigheden en anekdotes, behandelt het boek alle belangrijke voedselcategorieën. In begrijpelijke taal wordt een wetenschappelijk inzicht gegeven in wonderlijkbaarlijke zaken rondom ons voedsel. Daarnaast hoofdstukken over voedingswaarden, voedseltoevoegingen, smaak en reuk, de principes van de verschillende kookmethoden en de weg die het voedsel in ons lichaam aflegt.
Uitgeverij Bert Bakker / Amsterdam
690 pag.
(verzendkosten koper)
Op zoek naar nog meer boeken over eten en koken ? Kijk ook even bij mijn andere advertenties !