Prijs 2.95 Euro €
Categorie Romans
gepubliceerd datum September 23, 2016
Bekeken 303
Land Netherlands


Weinigen wisten van het bestaan van het bataljon. Enkelen hadden wel eens foto’s gezien waarop Russische vrouwen stonden met decoraties op de borst en die tot "Heldin van de Sovjet-Unie" waren uitgeroepen. Langzamerhand doken er vaker geruchten en verslagen op van Duitse soldaten die de Tweede Wereldoorlog hadden overleefd en verhaalden van de grote moed en stoutmoedige slagkracht van hun gevreesde vijand: het Russische vrouwenbataljon.


De gegevens klinken vaak te fantastisch om waar te zijn, doch in de loop der jaren kwamen steeds meer onweerlegbare feiten boven water. Zelfs sceptici moesten er op den duur aangeloven: De Sovjet-Unie beschikte tijdens de Tweede Wereldoorlog over een strategisch elitekorps dat uitsluitend uit vrouwen bestond. Haar moed, meedogenloze strijdlust en demonische inzet worden in een ongeëvenaarde stijl beschreven door een van de zeer weinige schrijvers die in staat is de ziel van de Russische vrouw te doorgronden en tegelijkertijd de onmenselijke wreedheid van de oorlog aan de kaak te stellen.Auteur: H.G. Konsalik

Jaartal: 1985

Druk: -

Uitgever: Elsevier - Amsterdam

Aantal Pagina's: 478

ISBN Nummer: 90-10-05738-0


Conditie:
goede staat, belezen(Goede staat = Boek heeft geen serieuze beschadiging of duidelijk waarneembare slijtage. Er is niet in geschreven. Een eventuele stofomslag is niet noemenswaardig beschadigd)


-----------------------------------------------------


In onze webwinkel vindt u vooral tweedehandse (maar ook nieuwe) boeken, puzzels en spellen in diverse genres, voor jong tot oud. Alle producten zijn netjes gerangschikt in overzichtelijke rubrieken, voorzien van duidelijke kleurenfoto's en omschrijving.


De verzendkosten zijn overigens voor de koper en de vraag/biedprijs is EXCLUSIEF eventuele verzendkosten.


Heeft u een vraag over iets of bent u op zoek naar een bepaalde boek, puzzel of spel schroom niet en stuur ons een e-mail daar slecht een klein % aangeboden staat.

Naam: Sassafrass


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

 • Haasse, Hella S. - Heren van de thee
  Haasse, Hella S. - Heren van de thee
  Romans - Eindhoven - 5.50 Euro €

  Auteur:  Haasse, Hella S. Titel:  Heren van de thee Uitgever:  Querido 1998 Bijzonderheden:  Paperback (In uitstekende staat) Wianboek EchtDuizenden boeken van goede kwaliteit!Prijzen zijn exclusief portokosten.Voor simpel direct bestellen en betalen...

 • Erotisch getinte boeken
  Erotisch getinte boeken
  Romans - Eindhoven - 6.00 Euro €

  Twee erotisch getinte boeken:- negentig dromen van elise, Lucinda Carrington- mr., Emma BeckerDe boeken verkeren in prima staat.

 • BLEI-STRIJBOS, C. - Sara komt thuis (Romans, Nieuw)
  BLEI-STRIJBOS, C. - Sara komt thuis (Romans, Nieuw)
  Romans - Eindhoven - 4.99 Euro €

  BLEI-STRIJBOS, C. - Sara komt thuis Paperback, 239 pagina's. Sara Sanders overleeft de oorlog, als enige van de familie, meent ze. De Jodenster hoeft ze niet meer te dragen, maar op haar arm staat een onuitwisbare herinnering: het kampnummer. Ook in ...


 •  
  verkoper:


  Sassafrass

  Lokatie: Noord-Brabant, Tilburg, Netherlands


  Generated in 0.083186864852905 ms