Prijs 7.95 Euro €
Categorie Schaatsen
gepubliceerd datum Oktober 7, 2016
Bekeken 303
Land Netherlands

Te koop een paar verstelbare kinderschaatsen glij ijzers van het merk Nijdam betreft model Bob Skates in de kleur blauw. maat 24 t/m 34Produkt is nieuw en in de originele verpakking.
De kenmerken :Een type (kinder)schaats, waarbij men vooruit beweegt door middel van meer dan één schaatsijzer per schaats (dubbele ijzers). Bij Glij-ijzers is het gebruikelijk dat men de eigen schoenen aanhoudt en dat riempjes of snelsluitingen vervolgens de glij-ijzer met de schoen 'verbindt'. Het voordeel van glij-ijzers is dat ook de allerkleinsten zich op het ijs kunnen begeven; immers staat men stabieler op het ijs omdat er meerdere schaats'ijzers' onder de schaats zitten.


De glij-ijzers van Nijdam zijn voorzien van 2 snelsluitingen en de glijders zijn eenvoudig in maat te verstellen door de vleugelmoer aan de onderkant. Deze ijzers zijn voorzien van een breder ijzer waardoor het nog gemakkelijker schaatsen is.Onze vaste prijs € 7.95

Kijkt u eens op onze site
, aldaar vindt u alle informatie over ons en ons bedrijf en kunt u doorlinken naar onze webshop waar u eenvoudig de door u gewenste goederen kunt bekijken , bestellen en veilig betalen via Ideal.


Advies zoek onze site via onze bedrijfsnaam interoutshopzeewolde mbv Google.

U bent welkom , op afspraak, om vrijblijvend te komen kijken en/of ophalen.Wilt u bestellen of heeft u verdere vragen klik dan op de link ,rechtsboven in de advertentie, "email deze adverteerder".U kunt laten verzenden pakketpost (niet verzekerd) Postnl € 6,95 duurt 1 tot 2 dagen .
U kunt laten verzenden pakketpost (wel verzekerd) Postnl € 8.60 duurt 1 tot 2 dagen .
Tevens kunt u laten verzenden via DHLFORYOU naar een door u te bepalen servicepunt van DHLFORYOU , dit duurt 1 tot 2 dagen en de kosten zijn € 5,00.

Verzenden kan ook naar een servicepunt van Kiala kosten € 3.95

Verzenden naar België is mogelijk via een servicepunt van Kiala kosten € 7.50Uiteraard kunnen wij meerdere artikelen in 1 pakket verzenden.


Wij zijn een bedrijf dat nieuwe goederen uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen verkoopt daarom kunnen wij geen garantie verlenen.
Volgens de Europese Richtlijn is ten aanzien van de consumentengoederen de wettelijke garantie van toepassing en daarnaast wordt er vaak door de fabrikant een fabrieksgarantie afgegeven. Meestal is de fabrieksgarantie iets uitgebreider dan de wettelijke garantie, maar dat verschilt per fabrikant. Indien u, voor de goederen die u hebt gekocht, aanspraak wilt maken op de bovengenoemde garantie dient u rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.Als u bij onze andere advertenties kijkt , dit kan via de link bekijk alle advertenties in het gele vierkant rechtsboven in de advertentie, ziet u o.a alle andere schaatsen en slee die wij in de verkoop hebben

Naam: Interoutshopzeewolde


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

 • Zandstra Combinoor 3592 Ving klap semi soft Maat 37
  Zandstra Combinoor 3592 Ving klap semi soft Maat 37
  Schaatsen - Brunssum - 204.95 Euro €

  Levertijd:. Voor 22:15, morgen in huis De Zandstra 3592 is een luxe Combi Noor die geschikt is voor zowel beginnende als geoefende schaatsers. De hoge Semi Soft schoen biedt veel ondersteuning bij de enkels en wreef. Daarnaast is de Zandstra 3592 voo...

 • ijshockey schaatsen
  ijshockey schaatsen
  Schaatsen - Brunssum - 30.00 Euro €

  Verstelbare rood/witte hockey schaatsenmaat 34 tm 37helemaal nieuw! 1x gepast

 • Marchese Ikazuchi 40 schaatsschoen
  Marchese Ikazuchi 40 schaatsschoen
  Schaatsen - Hendrik-Ido-Ambacht - 375.00 Euro €

  Marchese schaatsen Nieuw en gebruikt! Gebruikte Marchese buizen en schoenen. Marchese Ikazuchi Witte schoen mt 40  € 375,00  (nieuw prijs € 500,-- ) Alles is zo goed als nieuw en heeft nauwelijks een spoor van gebruik. Neem snel contact op voordat u ...


 •  
  verkoper:


  Interoutshopzeewolde

  Lokatie: Zeeland, Hulst, Netherlands


  Generated in 0.033507108688354 ms