ID: 8014
Omschrijving
Indiaas koken
(Jolanda van der Laan & Cees Eising, redactie)
Oud en bekend boekje om kennis te maken met de bereiding van gerechten uit de keuken van India.
· Kerriemengsels (garam massala)
· Indiase ongerezen en gerezen broodsoorten
· Voorgerechten
· Soepen
· Rijstgerechten
· Gerechten met vlees
· Gerechten met kip
· Gerechten met vis
· Gerechten met eieren
· Groentegerechten
· Chutneys en andere bijgerechten
· Nagerechten
Paperback, 67 pag., geïllustreerd
Uitg. Libro/Imprint, 1986
· alleen verzenden, niet ophalen
· op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
(Jolanda van der Laan & Cees Eising, redactie)
Oud en bekend boekje om kennis te maken met de bereiding van gerechten uit de keuken van India.
· Kerriemengsels (garam massala)
· Indiase ongerezen en gerezen broodsoorten
· Voorgerechten
· Soepen
· Rijstgerechten
· Gerechten met vlees
· Gerechten met kip
· Gerechten met vis
· Gerechten met eieren
· Groentegerechten
· Chutneys en andere bijgerechten
· Nagerechten
Paperback, 67 pag., geïllustreerd
Uitg. Libro/Imprint, 1986
· alleen verzenden, niet ophalen
· op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd